תפריט
תפריט

ילנג ילנג שמן

ידוע בתכונות כמרגיע,  מחטא, מחזק, משפר בעיות בכלי הדם, מעורר תשוקה מינית, מזין עור .

תיאור

משחרר מלחץ ומתח ומרגיע את הנפש.
מתאים לטיפול בבעיות עור .
השמן מוכר כמעורר את התשוקה המינית.
מתאים לאנשים ששינתם לא רגועה, מתאים לטיפול בפרקינסון, עוויתות ורעידות.
השמן מרגיע את מערכת העצבים ומומלץ לחולי אפילפסיה כאשר ניתן להריח אותו ברגעים הראשונים של ההתקף.
כשמן ריחני הוא מתאים לנשים עם דימוי גוף נמוך ובעייתי.

מתאים בערבוב (כחלק מפורמולה) האילנג אילנג עם שמנים אתרים אחרים הוא מגביר את פעילותם ומייצב את הפורמולה (קרמים).

אופן השימוש: 
מתאים בערבוב (כחלק מפורמולה)
בהרחה, כי הוא עובד ישירות על המוח.
הוספה לתערובת לעיסוי
לאמבט
לטיפולים קוסמטיים לכל סוגי העור ולעור שמן בפרט
לנידוף במבער

תכולה:
10 מ"ל

תוספי תזונה קשורים

גלילה לראש העמוד
Open chat